Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Barn

onsdag 21 oktober 19:00

söndag 25 oktober 19:00

År: 
2019
Land: 
Språk: 
Genre: 
Längd: 
2 tim 37 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Köp biljett 21 okt▸
Köp biljett 25 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

13-åriga Lykke, dotter till en framstående socialistisk politiker, skadar av misstag klasskamraten Jamie under en rast i skolan. Jamie är son till en högt uppsatt nationalistisk politiker och barnens olika härkomst leder till att rykten och spekulationer snabbt tar fart.

Frågor om vad som egentligen hänt ställs på sin spets när Jamie senare avlider på sjukhuset. Handlade det bara om en oskyldig lek och kan man ge ett barn skulden för vad som hänt?

Kommande filmer