Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Drömmannen

onsdag 7 september 19:00
söndag 11 september 19:00

Varför blir man kär och finns den perfekta relationen? För oss alla som funderar, har Tysklands Oscarsbidrag kanske några svar. Den perfekta mannen är inte en människa utan en robot, tillverkad för att vara en riktig drömprins. Forskaren Alma (Maren Eggert) får testa en under några veckor och Tom (Dan Stevens), som kanske känns igen från Downtown Abbey, får flytta in. Maren Eggert vann Silverbjörnen vid filmfestivalen i Berlin för sin skådespelarinsats.

Originaltitel: Ich bin dein Mensch

År: 2021

Regi: Maria Schrader

I rollerna: Maren Eggert, Dan Stevens, Sandra Hüller

Land: Tyskland

Språk: Tyska

Genre: Drama, Komedi, Romantik

Speltid: 1 tim 48 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Edge Entertainment