Tyska

La Belle Époque

Köp biljett 14 okt▸
Köp biljett 18 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.

Jojo Rabbit

Köp biljett 11 mar▸
Köp biljett 15 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

"Jojo Rabbit" visar att det går att skämta om en tragisk period i vår historia.

Flykten från DDR

Köp biljett 25 sep▸
Köp biljett 29 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Soul Kitchen

Kanske är det inte den bästa standarden på maten som serveras på restaurang Soul Kitchen men stamkunderna finns och trivs där. Men för att få ny fart på ruljangsen anställs en ny kock som hottar upp menyn till den grad att Soul Kitchen aldrig kommer bli sig lik igen. En härlig komedi av Guldbjörnbelönade och Guldpalmnominerade Faith Akin.

Sjunde himlen

Ett triangeldrama med uppflammande passion och heta kärleksscener är idag inget ovanligt på film, men när de tre inblandade personerna är drygt sextio, sjuttio respektive närmare åttio år gamla blir historien ny och mer provocerande. Regissören Andreas Dresen, som ännu inte fyllt femtio, har berättat att han länge irriterat sig på hur äldre människors kärleksliv ofta suddas ut och bara antyds nästan omärkligt i filmer.

Vid himlens utkant

En uttråkad son blir fascinerad av den prostituerade kvinna hans far söker tröst hos. När kvinnan tragiskt dör beger sig sonen till Istanbul för att hitta hennes dotter. Samtidigt har dottern sökt politisk asyl i Tyskland. Det här är en film som fått mycket positiva recensioner. Regin, manuset, skådespelarinsatserna, musiken, budskapet – allt får med beröm godkänt!

Sidor

Subscribe to RSS - Tyska