Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

En vit, vit dag

onsdag 30 september 19:00

söndag 4 oktober 19:00

Originaltitel: 
Hvitur, hvitur dagur
År: 
2019
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 49 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Köp biljett 30 sep▸
Köp biljett 4 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett

Filmen handlar om Ingimundur, hans mentala tillstånd efter hustruns plötsliga bortgång för två sedan. Efterlämnad och bedragen; i sorg och i svek. Hur hanterar man de tillstånden tillsammans? Tar sveket över sorgen eller är det snarare så att sorgen förstärks, fördubblar känslan av övergivenhet och när så småningom Ingimundur upptäcker att kärleken byggde på en lögn. Otroligt fint foto av Maria won Hauswolff. Hyllad på Cannes filmfestival, se den.

Kommande filmer