Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

La Belle Époque

onsdag 14 oktober 19:00

söndag 18 oktober 19:00

År: 
2019
Längd: 
1 tim 55 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Köp biljett 14 okt▸
Köp biljett 18 okt▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.
Kortet måste kunna visas upp i samband med att du visar upp din filmbiljett.

När ett företag, genom teater, erbjuder tidsresor väljer många att få dela en middag med Marie Antoinette eller bli berusad med Hemingway. Men när erbjudandet kommer till Victor (Daniel Auteuil) så väljer han istället att återuppleva då han träffade sin stora kärlek Marianne (Fanny Ardant). Kommer denna upplevelse hjälpa paret tillbaka till kärleken eller gör det honom mer förvirrad då gränsen mellan teater och verklighet suddas ut?

Kommande filmer