Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Licorice Pizza

onsdag 19 oktober 19:00
söndag 23 oktober 19:00
Medlem 80 kr Ej medlem 110 kr
Bli medlem

Paul Thomas Anderson är en av världens främsta filmskapare och filmen är en varm hyllning till hans uppväxttid under 70 talet som den 15-årige lillgamle fixaren Gary. Garys värld består i att tjäna pengar på ett eller annat sätt, där allt är möjligt och allra viktigast att få ihop det med den tio år äldre Alana. De är ett udda kärlekspar som bara inte kan vara tillsammans, men inte heller ifrån varann. En riktig goimagenfilm.

År: 2021

Regi: Paul Thomas Anderson

I rollerna: Alana Haim, Cooper Hoffman, Sean Penn

Land: Kanada USA

Språk: Engelska, Japanska, Spanska

Genre: Drama, Komedi, Romantik

Speltid: 2 tim 13 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Svensk Filmindustri