Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3
Stillbild 4
Stillbild 5

Oslo 31 augusti

söndag 25 mars 2012 19:00
onsdag 28 mars 2012 19:00

"Se på mitt liv. Jag är 34 år. Jag har ingenting. Jag orkar inte börja på nytt". I Joachim Triers imponerande andra film får vi under en dag följa Anders, som är på permission från ett behandlingshem. Han har egentligen alla resurser för att återgå till ett "normalt" liv. Men vill han det? Filmen pendlar på ett retsamt sätt mellan mörker och ljus, desperation och hopp.

Originaltitel: Oslo, 31. august

År: 2011

Regi: Joachim Trier

I rollerna: Anders Borchgrevink, Andreas Braaten, Hans Olav Brenner

Land: Norge

Språk: Norska

Genre: Drama

Speltid: 1 tim 35 min

Åldersgräns: Från 15 år