Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

The Favorite

onsdag 27 mars 19:00

söndag 31 mars 19:00

År: 
2018
Språk: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 59 min
Åldersgräns: 
Från 11 år
Samling: 

Köp biljett 27 mar▸
Köp biljett 31 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Den tokhyllade grekiske regissören är tillbaka med ett storslaget och underhållande kostymdrama. Han är sannerligen inte känd för att göra lättsamma filmer, men The Favourite är hans mest publikfriande film hittills. Den utspelar sig i början av 1700-talets England där den ängslige drottning Anne regerar. Fokus i filmen är på hennes relation till sin nära vän lady Sarah och hennes kusin Abigail och deras inbördes rivaliteter.

Kommande filmer