Vi ställer in våra visningar under våren

Läs mer här

Emma Stone

The Favorite

Köp biljett 27 mar▸
Köp biljett 31 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

La La Land

La La Land är en hyllning till den gyllene eran av Hollywoodmusikaler. Filmen utspelar sig lämpligt nog också i Los Angeles. LA är även staden där drömmar ska förverkligas. Mia har skådespelardrömmar och jazzmusikern Sebastian har förhoppningar om att kunna öppna sin egen jazzklubb. En vacker kärlekshistoria växer fram mellan dem, men kärleken sätts på hårda prov i bådas jakt på framgång.  

Irrational Man

Woody Allen är med sin 52:a film tillbaka i deckargenren. Universitetsläraren Abe Lucas kommer till ett landsortsuniversitet, föregången av sitt rykte som filosofiexpert och kvinnokarl. Men han är en sorglig figur som tycker livet är en enda stor tristess. Livet förändras för honom när han råkar höra en konversation mellan två personer där den ena har en speciell önskan som triggar igång Lucas rationella tänkande.

Birdman

Alejandro Iñárritu räknas som en av nutidens mest betydande regissörer. Birdman är en film som inte liknar någonting annat. Handlingen är till det yttre enkel. Skådespelaren Riggan Thomson (Michael Keaton) var en gång berömd som superhjälten Birdman. Nu har karriären gått i stå, och han satsar allt på en comeback på Broadway. Birdman är en sorts metafilm i det att Keaton var berömd som Batman och att hans karriär sedan dess aldrig riktigt nått samma höjder.

Magic in the Moonlight

Regisören Woody Allen tar oss med till exotiska Franska Rivieran i sin nya film. Engelsmannen Stanly (Colin Firth) får i uppdrag att avslöja ett möjligt svindleri där Sophie (Emma Stone) är inblandad. Situationen blir snabbt mer svårhanterlig än han tänkt sig, både professionellt och personligt. Historien utspelar sig på 1920-talet i södra Frankrike bland välbärgade herrgårdar och jazzhak. En komedi fylld av spänning och romantik.

Niceville

Filmen är baserad på den bästsäljande boken The Help. Platsen är Mississippi, som i början av 60-talet hade de hårdaste raslagarna i USA. Societetsflickan Skeeter återvänder hem från universitetet och vänder upp och ner på den lilla staden när hon startar ett hemligt skrivprojekt; en bok med färgade kvinnors berättelser om hur det är att arbeta i de vita överklassfamiljernas hem.

Subscribe to RSS - Emma Stone