Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3

Thelma

onsdag 31 januari 2018 19:00
söndag 4 februari 2018 19:00

Thelma, ska, efter att ha vuxit upp med sina strikt religiösa föräldrar i en liten by på norska västkusten, nu börja studera på universitetet i Oslo. Konstiga saker börjar hända, fåglar flyger in i fönster och lampor börjar blinka när den tysta, ensamma Thelma utsätts för känslomässig påfrestning. Hon får våldsamma attacker, liknande epilepsi. En utlösande faktor är Anja, som väcker starka känslor.

Norges Oscarsbidrag har en genomgående tät stämning och ett foto som går från breda ovanifrånperspektiv till klaustrofobiska närbilder. Fotot skapar en kuslig thriller med en underliggande biblisk symbolik.

År: 2017

Regi: Joachim Trier

I rollerna: Eili Harboe, Kaya Wilkins, Henrik Rafaelsen

Land: Norge

Språk: Norska

Genre: Thriller, Drama, Fantasy

Speltid: 1 tim 56 min

Åldersgräns: Från 15 år