Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3

Woman at War

torsdag 14 november 2019 18:00

Hon har bilder av Gandhi och Mandela på väggen. Ändå är kördirigenten Halla en kvinna som väljer kriget. Hon menar att det finns lagar som står över lagarna. Ibland har nöden ingen lag eftersom situationen är så akut och alarmerande. Halla har börjat få misstänksamma blickar. Kan denna till synes harmlösa körledare verkligen vara den ekoterrorist som genomfört en rad attentat?

Halla försöker bibehålla sin hemliga identitet medan hon förbereder sig för sitt största projekt: sabotaget mot aluminiumindustrins exploatering av det isländska höglandet. Men samtidigt har hon en dröm om att få bli mamma och Halla har fått veta att hennes ansökan om adoption av en liten flicka från Ukraina äntligen har godkänts. Nu måste hon välja väg.

Originaltitel: Kona fer í stríð

År: 2018

Regi: Benedikt Erlingsson

I rollerna: Halldóra Geirharðsdóttir, Jóhann Sigurðarson, Juan Camillo Roman Estrada

Land: Frankrike Island Ukraina

Språk: Engelska, Isländska, Spanska

Genre: Drama, Komedi, Äventyr

Speltid: 1 tim 41 min

Åldersgräns: Barntillåten