Alla visningar inställda

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer och eftersom vi inte ser någon ljusning i smittoläget har vi beslutat att ställa in alla våra visningar i höst. Vi hoppas på bättre tider och letar snart film och evenemang inför våren 2021. Hoppas vi ses då!

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Woman at War

torsdag 14 november 18:00

Originaltitel: 
Kona fer í stríð
År: 
2018
Längd: 
1 tim 41 min
Åldersgräns: 
Barntillåten

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Hon har bilder av Gandhi och Mandela på väggen. Ändå är kördirigenten Halla en kvinna som väljer kriget. Hon menar att det finns lagar som står över lagarna. Ibland har nöden ingen lag eftersom situationen är så akut och alarmerande. Halla har börjat få misstänksamma blickar. Kan denna till synes harmlösa körledare verkligen vara den ekoterrorist som genomfört en rad attentat?

Halla försöker bibehålla sin hemliga identitet medan hon förbereder sig för sitt största projekt: sabotaget mot aluminiumindustrins exploatering av det isländska höglandet. Men samtidigt har hon en dröm om att få bli mamma och Halla har fått veta att hennes ansökan om adoption av en liten flicka från Ukraina äntligen har godkänts. Nu måste hon välja väg.

Kommande filmer