Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 2
Stillbild 3

Yesterday

onsdag 9 oktober 2019 19:00
söndag 13 oktober 2019 19:00

Jack Malik (Himesh Patel) är engelsmannen som kämpar för att slå igenom som musiker, men karriären går trögt. Han är med om en olycka och när han vaknar upp har hela jorden glömt att Beatles har funnits. När Jack spelar Beatles låtar blir han en stigande stjärna, men han ställs också inför frågan om att vara sann mot sig själv och sin kärlek, Ellie (Lily James). En romantisk komedi och hyllning till Beatles klassiska musikskatt.

År: 2019

Regi: Danny Boyle

I rollerna: Himesh Patel, Lily James, Sophia Di Martino

Land: Kina Ryssland Storbritannien

Språk: Engelska, Italienska, Japanska

Genre: Komedi, Musikal, Romantik

Speltid: 1 tim 56 min

Åldersgräns: Barntillåten