Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Meryl Streep

Unga kvinnor

Köp biljett 16 sep▸
Köp biljett 20 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.

Den fantastiska räven

Lika minutiös som Wes Anderson varit i uppbyggnaden av miljöer i filmer som Darjeeling Limited och Life Aquatic, lika omsorgsfull har han varit i tillkomsten av denna fabel i stop-motion, en oerhört tidskrävande animationsteknik.

It's Complicated

Efter filmer som The Holiday, Galen i kärlek och Vad kvinnor vill ha har Nancy Meyers gjort sig känd som manusförfattare och regissör för härliga kärlekskomedier med både stuns och tanke. Den här historien är inget undantag.

Meryl Streep och Alec Baldwin lyfter en film om människor i övre medelåldern som inte kan bestämma sig för hur de vill ha det.

A Prairie Home Companion

A Prairie Home Companion blev regissören Altmans sista film. I filmen får vi höra Meryl Streep sjunga. Hon spelar en av två sjungande systrar som uppträder i en nedläggningshotad radioshow på den amerikanska prärien. Streep är i gott sällskap – filmens alla skåde-spelare är lysande! Den sjungande programledare Garrison Keillor och hans gäster ger oss en myllrande och nostaligsk show, kryddad med lite torr humor.

The Post

På Washington Post kämpar Kay Graham (Meryl Streep), USA:s första betydelsefulla kvinnliga utgivare, tillsammans med den tuffe redaktören Ben Bradlee (Tom Hanks) mot huvudkonkurrenten och regeringen för att publicera läckta dokument om Vietnamkriget. De riskerar sina karriärer och sin frihet i kampen för yttrandefrihet och sanning.

Historien utspelas på 70-talet men känns rykande aktuell.

Florence Foster Jenkins

"Folk må säga att jag inte kan sjunga men aldrig att jag inte sjöng!" proklamerade den stormrika, högst verkliga Philadelphia-arvtagerskan Florence Foster Jenkins (Meryl Streep), som närde en livslång och innerlig men dock obesvarad kärlek till musiken. Samspelet mellan Meryl Streep och Hugh Grant (som här gör en fantastisk och oväntat vass inkarnation av en medelmåttig skådespelare) är strålande. Överhuvudtaget präglas filmen av lysande skådespeleri såsom t ex Simon Helbergs skickliga och underhållande tolkning av Foster Jenkins unge, oskuldsfulle ackompanjatör.

Sidor

Subscribe to RSS - Meryl Streep