Vårens visningar startar tidigast 21 mars

Med anledning av Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer ser vi ingen möjlighet att erbjuda våra medlemmar och andra filmintresserade film i Odeon de närmaste två månaderna. Tidigast kan det bli fråga om en filmvisning söndagen den 21 mars, men allt beror förstås på hur smittläget och rekommendationerna då ser ut.

Klart är dock att vi kommer att genomföra vårt årsmöte den 21 mars 17.30 antingen digitalt via Zoom eller på plats i Odeon. En mer exakt inbjudan och mer information kommer att läggas ut här på vår webbsida i god tid innan årsmötet.

Styrelsen för Föreningen Skövde Filmfestival

Green Book

onsdag 6 mars 19:00

söndag 10 mars 19:00

År: 
2018
Land: 
Genre: 
Längd: 
2 tim 10 min
Åldersgräns: 
Från 11 år
Samling: 

Köp biljett 6 mar▸
Köp biljett 10 mar▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

Två män åker i en bil. Den ene är färgad och är en förmögen, framgångsrik och snobbig konsertpianist som är på turné i Södern i USA. Den andre är vit med italienskt påbrå och han är bra på att vara rapp i käften och på att lösa problem, helst med nävarna. Peter Farrellys film bygger på en verklig händelse och skildrar den rasism som fanns och dessvärre fortfarande finns i USA. Filmens titel avser den bok som angav vilka hotell som tog emot färgade personer.

Kommande filmer