Mitt hjärta är finskt - inställd!

På grund av tekniska problem har vi tvingats ställa in kvällens visning av Mitt hjärta är finskt. De som köpt sina biljetter via webben kommer att få pengarna tillbaka. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00 som ersättning för den inställda visningen.

Hanna

lördag 12 november 20:30

År: 
2011
Regi: 
Genre: 
Längd: 
1 tim 51 min
Åldersgräns: 
Från 15 år

Skådespelerskan Saoirse Ronan från Flickan från ovan gör här sin mest fysiskt krävande roll som den 16-åriga Hanna. Hon lever gömd tillsammans med sin far, Eric Bana, i en stuga i den finska vildmarken. Ända sedan hon var två år har hennes far tränat Hanna till att bli en skicklig yrkesmördare. Som en del i hennes träning har hon inte kommit i kontakt med modern teknik.

Så kommer dagen då Hanna säger till sin far att hon är "redo". Fadern tar fram en låda innehållande en sändare. Efter att fadern har försvunnit slår Hanna igång sändaren. Signalerna kallar på CIA, som kommer till stugan. De tar med sig Hanna till Marocko där CIA-agenten Marissa Wiegler, Cate Blanchett, väntar på henne. Efter ett försök att döda Marissa flyr Hanna mot Berlin. Detta blir upptakten till att hon får reda på mer och mer om sitt egna förflutna, samt få svar på frågan varför hennes far tränat henne till att hon en dag ska möta Marissa och döda henne.

Kommande filmer

De ovanliga

De ovanliga

ons 23 sep 19:00
sön 27 sep 19:00
En vit, vit dag

En vit, vit dag

ons 30 sep 19:00
sön 4 okt 19:00
Emma

Emma

ons 7 okt 19:00
sön 11 okt 19:00