Mitt hjärta är finskt - visas 28 september!

På grund av tekniska problem tvingades vi ställa in visningen den 21 september av Mitt hjärta är finskt. Vi visar filmen måndag den 28 september 19.00. De som köpt sina biljetter via webben till visningen den 21/9 kommer att kunna byta sin biljett i kassan den 28 september eller få pengarna tillbaka. De som köpt biljett har också fått mejl angående den inställda visningen och ersättning för köpt biljett. 

Saoirse Ronan

Unga kvinnor

Köp biljett 16 sep▸
Köp biljett 20 sep▸
Icke-medlemsbiljett: 110 kr
Medlemsbiljett: 80 kr
Medlemskort kan du med fördel beställa i formuläret här, så finns medlemskortet färdigt i kassan när du kommer till filmen.

Flickan från ovan

På väg hem från skolan tar 14-åriga Susie Salmon en genväg över ett fält och möter sin granne George Harvey, en man som bor ensam och bygger dockhus. Han visar henne en nedgrävd koja som han byggt och han säger att han byggt den till områdets ungar som hemlig klubblokal.

Hanna

Skådespelerskan Saoirse Ronan från Flickan från ovan gör här sin mest fysiskt krävande roll som den 16-åriga Hanna. Hon lever gömd tillsammans med sin far, Eric Bana, i en stuga i den finska vildmarken. Ända sedan hon var två år har hennes far tränat Hanna till att bli en skicklig yrkesmördare. Som en del i hennes träning har hon inte kommit i kontakt med modern teknik.

Subscribe to RSS - Saoirse Ronan