Inställd visning 5 oktober

Av orsaker som ligger utanför vår kontroll kunde vi inte genomföra onsdagsvisningen av Mothering Sunday. Tråkigt men missförstånd kan inträffa! Här är information om återbetalning eller byte:

  • Du som köpte din biljett online
    Vi kommer att återbetala alla biljetter under morgondagen. Vill du se filmen på söndag så går du in och bokar en ny biljett.

  • Du som köpte din biljett i kassan - SPARA BILJETTEN
    a) om du vill byta biljetten mot en annan visning så tar du med dig biljetten till kassan den aktuella dagen och får en ny biljett till kvällens film utan kostnad.
    b) Vill du ha pengarna tillbaka i stället så hör du av dig till Berit via mejl berit.lidell@skovdefilmfestival.se eller via kontaktformuläret på denna sida.

Stillbild 1
Stillbild 1
Stillbild 1

Drive My Car

onsdag 12 oktober 19:00
söndag 16 oktober 19:00
Medlem 80 kr Ej medlem 110 kr
Bli medlem

Filmen bygger på en novell av Haruki Murakami (Kafka on the beach, Norwegian wood) och har fått flera priser vid olika festivaler.

Regissören och skådespelaren Yasuke och hans fru, manusförfattaren Oro, diskuterar ideer om sina arbeten inte minst under bilresorna i den röda Saab som har en stor roll i filmen. Efter en oväntad händelse erbjuds Yasuke att regissera Onkel Vanja, som han själv spelat huvudrollen i. En vacker film om kärlek, vänskap och livet!

Originaltitel: Doraibu mai kâ

År: 2021

Regi: Ryusuke Hamaguchi

I rollerna: Hidetoshi Nishijima, Toko Miura, Reika Kirishima

Land: Japan

Språk: Japanska, Engelska, Tyska, Mandarin, Tagalog, Koreanska, Indonesiska

Genre: Drama

Speltid: 2 tim 59 min

Åldersgräns: Barntillåten

Distributör: Njuta Films