Vi ställer in våra visningar under våren

Läs mer här

Koreanska

Parasit

Köp biljett 19 feb▸
Köp biljett 23 feb▸
Icke-medlemsbiljett: 90 kr
Medlemsbiljett: 60 kr
Medlemskort köper du i vår kassa.
Kortet måste kunna visas upp när vi river din biljett.

OBS! Eventuellt kan visningen starta några minuter efter 19.00 eftersom Digitala Studion visar Svansjön fram till 18.45.

Bränd

Köp biljett ▸
Medlemskap (80 kr) obligatoriskt. Filmbiljett: 60 kr.
Festivalkort: 350 kr. Festivalkortet innebär att du kan se alla festivalfilmer, och du kan "köpa" gratis platsbiljetter online.
Medlemskort, ev. festivalkort och biljett visas i dörren till salongen. Medlemskort och filmfestivalkort säljer vi enbart i vår kassa.

Thirst

Här presenterar vi en spännande film i vampyrtrendens tecken. Vi tar oss från Draculas sägenomspunna Karpaterna och den amerikanska söderns mörker i True Blood. Nu befinner vi oss i Korea hos en präst som fått en ny törst på livet…

The Host

Den sydkoreanska filmen The Host utspelar sig i Seoul och tar sin början i ett dunkelt laboratorium. Där ber en amerikansk forskare sin koreanske springpojke att hälla ut diverse flaskor fyllda med giftiga kemikalier i avloppet. Koreanen påpekar att avloppet rinner rakt ut i den stora Hanfloden i Seoul, men amerikanen anser inte att detta är ett problem. Inom kort finner ett par fiskare en muterad fisk i floden och därifrån eskalerar historien. He-gong driver en liten affär invid floden tillsammans med sin son och sondotter, lyckligt ovetande om hemskheterna som pågår under Hanflodens yta.

Poesi

Mija är en mogen dam med intresse för färgrika klänningar och hattar. Hon har ett nyfiket och öppet sinne, och hon bestämmer sig för att börja på en poesikurs. Inspiration hämtar hon i sitt vardagsliv, där hon plötligt upptäcker sådant hon inte riktigt lagt märke till förut. Hennes närmaste är hennes barnbarn, en tonårspojke. Denne pojke blir indragen i en obehaglig våldtäktshistoria, och Mija blir tvungen att besluta sig för hur hon ska hantera den situation som uppstår.

Subscribe to RSS - Koreanska